آرم شرکت
جستجو کردن

طرز تهیه کیک پسته

امتیاز دهید:

 کیک پسته

  • پسته تازه :3/4 لیوان
  • شیر پرچرب:1/3 لیوان
  • تخم مرغ:3 عدد
  • پودر هل :1 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال:2 قاشق غذاخوری
  • آرد :2 لیوان
  • کره:1/3 لیوان
  • نمک:1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل :نوک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
  • شکر:2/3 لیوان

ابتدا پسته را در غذا ساز بریزید تا پودر شود ، سپس با آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر هل مخلوط نمایید.

سپس کره و شکر را در یک ظرف بزنید تا کرمی شکل شود

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید . سعی کنید هر تخم مرغ را به خوبی بزنید. تا مواد با هم ترکیب شوند. حتما دقت کنید که یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید.

وانیل را هم اضافه کنید سپس کم به کم شیر را اضافه کنید

در حین اضافه کردن شیر ،مخلوط آرد را اضافه کنید و زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن

با لیسک این کار را انجام دهید. و سپس آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید.

قالب را با کره چرب نموده آرد پاشی کنید . یا از روغن جدا کننده استفاده کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و به مدت 40 دقیقه فرصت دهید تا کیک بپزد .

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین و جدیدیترین مقالات

مطالب مرتبط

مغز پسنه
مغز پسته

خواص مغز پسته برای کودکان

مغز پسته مغز پسته یکی از بهترین آجیل ها است و کودکان نیز علاقه بسیاری به خوردن این آجیل دارد.مغز …

کیک پسته
پسته

طرز تهیه کیک پسته

 کیک پسته پسته تازه :3/4 لیوان شیر پرچرب:1/3 لیوان تخم مرغ:3 عدد پودر هل :1 قاشق چایخوری آب پرتقال:2 قاشق غذاخوری آرد :2 لیوان کره:1/3 لیوان نمک:1/4 قاشق چایخوری وانیل :نوک قاشق چایخوری …

پسته احمد آقایی
پسته

خواص پسته خام

خواص پسته پسته خام فواید زیادی برای بدن ما دارد .پست شامل ویتامین ها مواد معدنی چربی ها و پروتئین …

پسته رفسنجان
پسته

شور کردن پسته به روش خانگی

پسته به دو صورت خام و شور وجود دارد ولی چون ممکن است بعضی افراد سود جو برای کسب سود …