امتیاز دهید:
کیک پسته
- پسته تازه :3/4 لیوان
- شیر پرچرب:1/3 لیوان
- تخم مرغ:3 عدد
- پودر هل :1 قاشق چایخوری
- آب پرتقال:2 قاشق غذاخوری
- آرد :2 لیوان
- کره:1/3 لیوان
- نمک:1/4 قاشق چایخوری
- وانیل :نوک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
- شکر:2/3 لیوان
ابتدا پسته را در غذا ساز بریزید تا پودر شود ، سپس با آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر هل مخلوط نمایید.
سپس کره و شکر را در یک ظرف بزنید تا کرمی شکل شود
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید . سعی کنید هر تخم مرغ را به خوبی بزنید. تا مواد با هم ترکیب شوند. حتما دقت کنید که یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید.
وانیل را هم اضافه کنید سپس کم به کم شیر را اضافه کنید
در حین اضافه کردن شیر ،مخلوط آرد را اضافه کنید و زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن
با لیسک این کار را انجام دهید. و سپس آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید.
قالب را با کره چرب نموده آرد پاشی کنید . یا از روغن جدا کننده استفاده کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و به مدت 40 دقیقه فرصت دهید تا کیک بپزد .